Ο δικτυακός τόπος έχει πάψει να ενημερώνεται
και σύντομα η λειτουργία του πρόκειται να διακοπεί.

Τα περισσότερα από τα άρθρα του έχουν αναθεωρηθεί και,
μαζί με τις νέες δημοσιεύσεις, μπορείτε να τα βρείτε εδώ ➦

Για το συγκεκριμένο θέμα, παρακαλώ μεταφερθείτε εδώ ➦

κλείσιμο

εκτύπωση θέματος   βρείτε μας στο facebook   σχόλια - παρατηρήσεις
Διαδρομή άρθρου: Ενότητες θεμάτων / Αντιμετώπιση προβλημάτων
  
αναζήτηση σε adaeion.gr

σχετικά θέματα Σχετικά θέματα

Δυνατότητα "κλικ και πληκτρολόγηση"

Η δυνατότητα "Κλικ και πληκτρολόγηση"' δεν λειτουργεί

Ελέγξτε τις ακόλουθες παραμέτρους:

Έχετε ενεργοποιήσει την δυνατότητα "Κλικ και πληκτρολόγηση"; Δείτε την διαδικασία ενεργοποίησης [1] της δυνατότητας.

Τι προβολή εγγράφου χρησιμοποιείτε; Η δυνατότητα "Κλικ και πληκτρολόγηση" δεν είναι διαθέσιμη στις ακόλουθες προβολές: κανονική προβολή, προβολή διάρθρωσης, προεπισκόπηση εκτύπωσης.

Έχετε ενεργοποιήσει τον δείκτη "Κλικ και πληκτρολόγηση"; Στο έγγραφο, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού σε μια κενή περιοχή και μετά κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε τον δείκτη "Κλικ και πληκτρολόγηση". Καθώς μετακινείτε τον δείκτη "Κλικ και πληκτρολόγηση", το σχήμα του δείκτη δείχνει τον τρόπο μορφοποίησης ενός στοιχείου. Για παράδειγμα, εάν τοποθετήσετε τον δείκτη στο κέντρο της σελίδας, το σχήμα του δείκτη δείχνει ότι το στοιχείο θα έχει στοίχιση στο κέντρο.

Κάνατε διπλό κλικ στο έγγραφο; Εάν κάνετε κλικ μία φορά, η δυνατότητα "Κλικ και πληκτρολόγηση" δεν θα μετακινήσει το σημείο εισαγωγής στο σημείο που καθορίσατε.

Επιτρέπεται η δυνατότητα "Κλικ και πληκτρολόγηση"; Η δυνατότητα "Κλικ και πληκτρολόγηση" δεν είναι διαθέσιμη στις ακόλουθες περιοχές: πολλαπλές στήλες, λίστες με κουκκίδες και αρίθμηση, δίπλα σε κινητά αντικείμενα, στα αριστερά ή στα δεξιά εικόνων με αναδίπλωση κειμένου επάνω ή κάτω, ή στα αριστερά ή δεξιά εσοχών. Επίσης, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα "Κλικ και πληκτρολόγηση" για να εισάγετε έναν πίνακα δίπλα σε πίνακα που υπάρχει ήδη.

Τερματίστε την καταγραφή μακροεντολών Η δυνατότητα "Κλικ και πληκτρολόγηση" δεν είναι διαθέσιμη όταν καταγράφετε μια μακροεντολή.

Παραπομπές δεσμών θέματος

[1] www.adaeion.gr/word/g/click_and_type.html

Δημοσίευση: Παρασκευή, 3 Δεκ 2010