Ο δικτυακός τόπος έχει πάψει να ενημερώνεται
και σύντομα η λειτουργία του πρόκειται να διακοπεί.

Τα περισσότερα από τα άρθρα του έχουν αναθεωρηθεί και,
μαζί με τις νέες δημοσιεύσεις, μπορείτε να τα βρείτε εδώ ➦

κλείσιμο

εκτύπωση θέματος   βρείτε μας στο facebook   σχόλια - παρατηρήσεις
Θέση: Ενότητες θεμάτων / Ρυθμίσεις του Word / Λήψη ενημερωμένων περιεχομένων από το Office.com
  
αναζήτηση σε adaeion.gr

Λήψη ενημερωμένων περιεχομένων από το Office.com

Το Word 2010, σύμφωνα με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, είναι ρυθμισμένο να συνδέεται αυτόματα με την τοποθεσία του Office.com και να ενημερώνεται με νέα στοιχεία, όπως πρότυπα, εικόνες, σχεδιαγράμματα SmartArt κ.ά. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση αυτής της ρύθμισης με την επόμενη διαδικασία:

  1. Στην καρτέλα παρασκηνίου Αρχείο επιλέξτε την εντολή Επιλογές.
  2. Στο πλαίσιο διαλόγου Επιλογές του Word επιλέξτε την εντολή Κέντρο Αξιοπιστίας και στη συνέχεια κάνετε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις Κέντρου αξιοπιστίας.
  3. Στο πλαίσιο διαλόγου Κέντρο Αξιοπιστίας επιλέξτε την εντολή Επιλογές απορρήτου και στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη η εντολή Σύνδεση στο Office.com για ενημερωμένα περιεχόμενα όταν είμαι συνδεδεμένος στο internet.

Για τα στοιχεία που κατεβάζετε από το internet, μη ξεχνάτε τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών τους.

Έχετε υπόψη σας ότι, ανάλογα με την έκδοση του Word η σύνδεση γίνεται με τον αντίστοιχο δικτυακό τόπο του Office.com. Το ελληνικό Word συνδέεται στην ελληνική τοποθεσία [1], το αγγλικό στην αγγλική κ.ο.κ. Η ελληνική τοποθεσία αργεί να ενημερωθεί με τις νέες κυκλοφορίες και συνήθως είναι πιο φτωχή σε περιεχόμενο. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης (internet Explorer, Mozilla Firefox κ.λπ.) για να μεταβείτε στην αγγλική τοποθεσία (Αμερικής) [2] και να "κατεβάσετε" τα περιεχόμενα που θέλετε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Το Word 2007 χρησιμοποιεί επίσης το Office.com, μέσω του οποίου ενημερώνεται με πρότυπα εγγράφων και έτοιμες εικόνες clip art.

Παραπομπές δεσμών θέματος

[1] http://office.microsoft.com/el-gr/

[2] http://office.microsoft.com/en-us/

Δημοσίευση: Δευτέρα, 24 Ιαν 2011