Ο δικτυακός τόπος έχει πάψει να ενημερώνεται
και σύντομα η λειτουργία του πρόκειται να διακοπεί.

Τα περισσότερα από τα άρθρα του έχουν αναθεωρηθεί και,
μαζί με τις νέες δημοσιεύσεις, μπορείτε να τα βρείτε εδώ ➦

κλείσιμο

εκτύπωση θέματος   βρείτε μας στο facebook   σχόλια - παρατηρήσεις
Θέση: Ενότητες θεμάτων / Όροι χρήσης
  
αναζήτηση σε adaeion.gr

Όροι χρήσης

Αυτά που γράφω στον χώρο μου προέρχονται είτε από δικές μου εμπειρίες, είτε από έγκυρες σελίδες του Internet. Πριν τα δημοσιεύσω στον χώρο μου, τα έχω ήδη δοκιμάσει όλα, με καλά αποτελέσματα, σε διαφορετικές εκδόσεις του Office 2007 - Office 2010, και κάτω από διαφορετικές εκδόσεις των Windows (XP, Vista, 7).

Παρ' όλ' αυτά, δεν μπορώ να εγγυηθώ για την καλή λειτουργία τους στο δικό σας περιβάλλον εργασίας, ακόμα κι αν ταιριάζει με αυτά που προανέφερα. Επομένως τα παραχωρώ "όπως είναι", χωρίς καμία ευθύνη μου αν κάτι δεν πάει καλά.

Εκτός από το δικαίωμα που σας παραχωρώ να αξιοποιήσετε τα άρθρα μου για δική σας χρήση, μπορείτε επίσης να τα δημοσιεύσετε, να τα κοινοποιήσετε ή με οποιοδήποτε τρόπο να τα κάνετε γνωστά σε τρίτους, αρκεί να τηρήσετε τους επόμενους όρους:

1.
Τα κείμενα (συμπεριλαμβανομένων των οπτικών και των ηχητικών υλικών που τυχόν συνυπάρχουν με αυτά) δεν θα αλλοιωθούν ή περικοπούν με οποιονδήποτε τρόπο, ώστε να λειτουργήσουν παραπλανητικά ή κακόβουλα, εις βάρος κάποιων που θα τα διαβάσουν.

2.
Η χρήση τους δεν θα προορίζεται για εμπορικούς ή άλλους λόγους που έχουν σκοπό το χρηματικό, ή άλλου είδους κέρδος.

3.
Η αναδημοσίευση των άρθρων μου, με οποιοδήποτε τρόπο, έντυπο ή ηλεκτρονικό, θα αναφέρει την διεύθυνση της προέλευσής τους www.adaeion.gr, ή/και θα παραπέμπει με δεσμό (link) στον χώρο μου.

4.
Για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, που δεν αναφέρονται εδώ, ισχύουν οι διατάξεις του νόμου 2121/1993 "Περί πνευματικής ιδιοκτησίας", των αναθεωρήσεών του, των τροποποιήσεών του καθώς και των Οδηγιών εναρμόνισής του με την ΕΕ.

Επίσης έχετε υπόψη σας ότι, οι σελίδες με τα άρθρα μου πιθανόν να διαθέτουν δεσμούς (links) που παραπέμπουν σε άλλους δικτυακούς τόπους. Αυτοί οι τόποι δεν ελέγχονται από μένα και επομένως δεν είμαι υπεύθυνος ούτε για το περιεχόμενό τους, ούτε για τα δικαιώματα - υποχρεώσεις που απορρέουν από την χρήση τους.

Δημοσίευση: Σάββατο, 16 Ιαν 2010