βρείτε μας στο facebook   σχόλια - παρατηρήσεις
Θέση: Κεντρική σελίδα / Ενότητες θεμάτων / Ρυθμίσεις του Word

Ρυθμίσεις του Word

  
αναζήτηση σε adaeion.gr

Τα θέματα σε ενότητες

Επεξεργασία κειμένου

Μορφοποίηση κειμένου

Εργασία με πίνακες

Εικόνες, σχήματα, γραφικά

Διαμόρφωση εγγράφου

Κοινή χρήση πληροφοριών

Συγχώνευση αλληλογραφίας

Συντομεύσεις πληκτρολογίου

Μακροεντολές

Ρυθμίσεις του Word

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Τα θέματα σε κατηγορίες

Τα εργαλεία της κορδέλας

Γενικά θέματα, προτάσεις

Πεδία, μακροεντολές, ρυθμίσεις

Αντιμετώπιση προβλημάτων

 

Προσαρμογή προεπιλεγμένων ρυθμίσεων επικόλλησης

Προσαρμόστε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις που εφαρμόζει το Word κατά την επικόλληση ενός στοιχείου (κειμένου, εικόνας, πίνακα κ.λπ.), ώστε αυτό να έχει την μορφοποίηση που θέλετε.

Ρυθμίσεις "Έξυπνης" αποκοπής και επικόλλησης

Η "Έξυπνη" Αποκοπή και Επικόλληση σας επιτρέπει να ορίζετε την μορφοποίηση που θα έχει ένα στοιχείο (κείμενο, λίστα, πίνακας κ.λπ.), όταν το έχετε αντιγράψει από ένα άλλο έγγραφο ή πρόγραμμα και το κάνετε επικόλληση στο Word.

Εμφάνιση του κουμπιού Επιλογές επικόλλησης

Πώς θα εμφανίσετε το κουμπί Επιλογές επικόλλησης, που σας επιτρέπει να ελέγχετε την μορφοποίηση που θα έχει το κείμενο κατά την επικόλληση.

Προσθήκη της εντολής Ειδική επικόλληση στο μενού συντομίας του Word 2007

Μακροεντολή που προσθέτει μία εντολή στο μενού συντομίας του Word 2007 για να εμφανίζετε το πλαίσιο διαλόγου Ειδική επικόλληση, και να ελέγχετε την μορφοποίηση που θα έχει το κείμενο κατά την επικόλληση.

Διατήρηση κουκκίδων και αρίθμησης κατά την επικόλληση λίστας

Ρυθμίστε το Word ώστε, όταν κάνετε επκόλληση κειμένου οι αριθμημένες λίστες και ο λίστες με κουκκίδες να διατηρούν την αρίθμηση ή την κουκκίδα αντίστοιχα.

Αντιστοίχιση συντόμευσης πληκτρολογίου σε ενέργεια ή λειτουργία του Word

Πώς θα χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο διαλόγου Προσαρμογή πληκτρολογίου για να δημιουργήσετε μία συντόμευση πληκτρολογίου, που θα εκτελεί μια ενέργεια ή λειτουργία του Word, όπως η εκτέλεση μιας μακροεντολής, η εφαρμογή ενός στυλ, η χρήση ενός αυτόματου κειμένου κ.ά.

Προσθήκη κουμπιού στην γραμμή εργαλείων σύντομης πρόσβασης

Πώς θα προσθέσετε κουμπιά στην γραμμή εργαλείων σύντομης πρόσβασης, για να εκτελείτε σύντομα τις μακροεντολές που χρησιμοποιείτε συχνά.

Προσαρμογή κουμπιού της γραμμής εργαλείων σύντομης πρόσβασης

Αλλαγή της εμφάνισης και της επεξήγησης ενός κουμπιού που έχετε προσθέσει στην γραμμή εργαλείων σύντομης πρόσβασης και είναι αντιστοιχισμένο στην εκτέλεση μιας μακροεντολής.

Προσαρμογή της κορδέλας στο Word 2010

Πώς θα προσθέσετε προσαρμοσμένες καρτέλες, ομάδες και εργαλεία στην κορδέλα του Word 2010.

Εμφάνιση της καρτέλας Προγραμματιστής

Πώς θα εμφανίσετε στην κορδέλα την καρτέλα Προγραμματιστής, που σας επιτρέπει την πρόσβαση στις μακροεντολές, στον VB Editor και σε άλλα εργαλεία προγραμματισμού.

Πλαίσιο διαλόγου Οργάνωση

Πώς θα χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο διαλόγου Οργάνωση για να αντιγράψετε ή να μεταφέρετε στυλ και μακροεντολές μεταξύ εγγράφων και προτύπων.

Λήψη ενημερωμένων περιεχομένων από το Office.com

Το Word 2010 έχει την δυνατότητα να συνδέεται στον δικτυακό τόπο του Office.com και να ενημερώνεται με νέα στοιχεία. Ελέγξτε αν αυτή η ρύθμιση είναι ενεργοποιημένη, ώστε να έχετε στην  διάθεσή σας τα πιο πρόσφατα στοιχεία, όπως πρότυπα, αρχεία πολυμέσων, σχεδιαγράμματα SmartArt κ.λπ.

Φόρτωση ή κατάργηση προτύπων και προσθέτων

Φορτώστε πρότυπα και πρόσθετα στο Word για να δημιουργήσετε έγγραφα με προσαρμοσμένες ρυθμίσεις μορφοποίησης ή για να προσθέσετε εξειδικευμένες λειτουργίες που επαναλαμβάνετε συχνά. Καταργήστε πρότυπα και πρόσθετα, για να βελτιώσετε την ταχύτητα του Word ή για να ελέγξετε πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Design, management by geotso