βρείτε μας στο facebook   σχόλια - παρατηρήσεις
Θέση: Κεντρική σελίδα / Ενότητες θεμάτων / Εικόνες, σχήματα και γραφικά / Αυτόματα σχήματα

Αυτόματα σχήματα

  
αναζήτηση σε adaeion.gr

Τα θέματα σε ενότητες

Επεξεργασία κειμένου

Μορφοποίηση κειμένου

Εργασία με πίνακες

Εικόνες, σχήματα, γραφικά

Οργάνωση clip της Microsoft

Αυτόματα σχήματα

Σχήματα SmartArt

Διαμόρφωση εγγράφου

Κοινή χρήση πληροφοριών

Συγχώνευση αλληλογραφίας

Συντομεύσεις πληκτρολογίου

Μακροεντολές

Ρυθμίσεις του Word

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Τα θέματα σε κατηγορίες

Τα εργαλεία της κορδέλας

Γενικά θέματα, προτάσεις

Πεδία, μακροεντολές, ρυθμίσεις

Αντιμετώπιση προβλημάτων

 

Προσθήκη και προσαρμογή σχημάτων

Πώς θα χρησιμοποιήσετε τα αυτόματα σχήματα που διαθέτει το Word, για να δημιουργήσετε σύνθετα σχήματα, όπως τα διαγράμματα ροής και τα οργανογράμματα, και να παρουσιάσετε με γραφικό τρόπο ιδέες και σχέσεις μεταξύ δεδομένων.

Σχεδίαση γραμμής ή γραμμής σύνδεσης

Πληροφορίες για το πότε και πώς θα σχεδιάσετε μία γραμμή σε ένα έγγραφο, ή πως θα δημιουργήσετε συνδέσεις μεταξύ σχημάτων ώστε να παρουσιάσετε με γραφικό τρόπο σύνδεση ή ροή πληροφοριών και ιδεών.

Χρήση και προσαρμογή επεξηγήσεων

Χρησιμοποιήστε τις επεξηγήσεις (τα γνωστά "συννεφάκια") για να προσθέσετε πληροφορίες και περιγραφές σε στοιχεία όπως οι εικόνες και τα σχήματα. Δείτε τις ρυθμίσεις που μπορείτε να κάνετε για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Προσθήκη ή διαγραφή αιχμών βέλους

Μετατρέψτε μια γραμή σε βέλος προσθέτοντας αιχμές βέλους σε μία ή και στις δύο άκρες της γραμμής και ρυθμίζοντας το μέγεθος και την μορφή των αιχμών.

Word 2007: Πλαίσιο διαλόγου Εφέ γεμίσματος

Παρουσίαση του τρόπου λειτουργίας του πλαισίου διαλόγου Εφέ γεμίσματος, και των δυνατοτήτων που παρέχει για το γέμισμα σχημάτων, πλαισίων κειμένου και κειμένων Word Art με χρώματα, εικόνες και άλλα εφέ.

Word 2007: Πλαίσιο διαλόγου Μορφοποίηση σχήματος

Περιγραφή του πλαισίου διαλόγου Μορφοποίηση σχήματος, το οποίο χρησιμοποιεί το Word 2007 για την μορφοποίηση σχημάτων, πλαισίων κειμένου, κειμένων WordArt καθώς και εικόνων που έχουν τοποθετηθεί σε καμβά σχεδίασης.

Word 2007: Πλαίσιο διαλόγου Μορφοποίηση σχήματος (Χρώματα και γραμμές)

Περιγραφή των επιλογών που είναι διαθέσιμες στην καρτέλα Χρώματα και γραμμές του πλαισίου διαλόγου Μορφοποίηση σχήματος στο Word 2007.

Περισσότερες ρυθμίσεις μεγέθους αντικειμένων

Ρυθμίστε με μεγαλύτερη ακρίβεια το μέγεθος των αντικειμένων (εικόνων, σχημάτων κ.λπ.) χρησιμοποιώντας τις επιλογές που είναι διαθέσιμες στα πλαίσια διαλόγου του Word 2007 και του Word 2010.

Μορφοποίηση σχήματος (Διάταξη)

Η διάταξη αναφέρεται στην θέση του αντικειμένου σε σχέση με άλλα αντικείμενα ή με το κείμενο του εγγράφου. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια την διάταξη χρησιμοποιώντας τα πλαίσια διαλόγου του Word 2007 και του Word 2010.

Word 2007: Μορφοποίηση σχήματος (Εικόνα)

Προσαρμόστε τις αποχρώσεις και τους τόνους του χρώματος στις εικόνες που έχετε εισαγάγει σε ένα έγγραφο, χρησιμοποιώντας τα πλαίσια διαλόγου που διαθέτει το Word 2007.

Μορφοποίηση σχήματος (Πλαίσιο κειμένου)

Προσαρμόστε με περισσότερες λεπτομέρειες τα πλαίσια κειμένου και τα σχήματα που περιέχουν κείμενο χρησιμοποιώντας τα πλαίσια διαλόγου του Word 2007 και του Word 2010.

Μορφοποίηση σχήματος (Εναλλακτικό κείμενο)

Χρησιμοποιήστε το εναλλακτικό κείμενο για να περιγράψετε ένα αντικείμενο (σχήμα, εικόνα κ.λπ.) και να δώσετε την δυνατότητα σε άτομα με ειδικές ανάγκες να κατανοήσουν το θέμα του αντικειμένου ή την έννοια που αντιπροσωπεύει.

Design, management by geotso