βρείτε μας στο facebook   σχόλια - παρατηρήσεις
Θέση: Κεντρική σελίδα / Ενότητες θεμάτων / Εικόνες, σχήματα και γραφικά

Εικόνες, σχήματα και γραφικά

  
αναζήτηση σε adaeion.gr

Τα θέματα σε ενότητες

Επεξεργασία κειμένου

Μορφοποίηση κειμένου

Εργασία με πίνακες

Εικόνες, σχήματα, γραφικά

Οργάνωση clip της Microsoft

Αυτόματα σχήματα

Σχήματα SmartArt

Διαμόρφωση εγγράφου

Κοινή χρήση πληροφοριών

Συγχώνευση αλληλογραφίας

Συντομεύσεις πληκτρολογίου

Μακροεντολές

Ρυθμίσεις του Word

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Τα θέματα σε κατηγορίες

Τα εργαλεία της κορδέλας

Γενικά θέματα, προτάσεις

Πεδία, μακροεντολές, ρυθμίσεις

Αντιμετώπιση προβλημάτων

 

Έγγραφα με σχήματα και γραφικά

Παρουσίαση των εργαλείων της ομάδας Απεικονίσεις στην καρτέλα Εισαγωγή, για την προσθήκη σε έγγραφο εικόνων, σχημάτων, γραφημάτων και άλλων μορφών γραφικών και πολυμέσων.

Ιδιότητες του καμβά σχεδίασης

Ο καμβάς σχεδίασης είναι ένα πλαίσιο που μπορείτε να τοποθετήσετε στο έγγραφο, όταν σκοπεύετε να προσθέσετε αντικείμενα όπως οι εικόνες, τα σχήματα κ.ά. και σας επιτρέπει να τα διαχειρίζεστε με μεγαλύτερη ευκολία.

Εισαγωγή εικόνας σε έγγραφο

Ποιους τρόπους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εισάγετε σε έγγραφα του Microsoft Word εικόνες, που προέρχονται από διάφορες πηγές.

Εισαγωγή Clip art σε έγγραφο

Μπορείτε να εισάγετε εικόνες Clip Art σε ένα έγγραφο είτε χρησιμοποιώντας το πλαίσιο εργασιών Έτοιμες εικόνες Clip Art, είτε χρησιμοποιώντας το εργαλείο Οργάνωση Clip της Microsoft. Δείτε λεπτομέρειες για την διαδικασία που θα ακολουθήσετε.

Αλλαγή μεγέθους αντικειμένου

Αλλάξτε το μέγεθος των αντικειμένων που έχετε εισαγάγει σε ένα έγγραφο, για να έχουν ομοιόμορφες αναλογίες μεταξύ τους, να επιτύχετε καλύτερη στοίχιση και κατανομή στην σελίδα, ή να χωρούν το κείμενο που τυχόν θέλετε να προσθέσετε.

Ερμητική και Διά μέσου αναδίπλωση

Περιγραφή και επεξήγηση της διαφοράς που υπάρχει στον τρόπο αναδίπλωσης του κειμένου γύρω από ένα αντικείμενο, όταν χρησιμοποιείται η Ερμητική αναδίπλωση ή η αναδίπλωση Δια μέσου.

Κατάργηση φόντου εικόνας (Word 2010)

Καταργήστε τον φόντο από μια εικόνα για να τονίσετε ή να επισημάνετε το θέμα της εικόνας ή για να καταργήσετε λεπτομέρειες που αποσπούν την προσοχή.

Εργαλεία προσαρμογής φόντου εικόνων (Word 2010)

Αν και το Word επιλέγει αυτόματα τις περιοχές του φόντου που θέλετε να καταργήσετε, μερικές φορές θα χρειαστεί να παρέμβετε για να διορθώσετε μικρές λεπτομέρειες. Δείτε σ' αυτό το θέμα τα εργαλεία που διαθέτει το Word γι' αυτή την διαδικασία.

Μείωση του μεγέθους εγγράφων με εικόνες

Τροποποιήστε την ανάλυση των εικόνων, το ποσοστό συμπίεσης και άλλες πληροφορίες επεξεργασίας των εικόνων, που χρησιμοποιεί το Word, ώστε να μειώσετε το μέγεθος του αρχείου εικόνας και το μέγεθος του εγγράφου που την περιέχει.

Μορφοποίηση αντικειμένου (Γέμισμα)

Περιγραφή των επιλογών που περιλαμβάνει η κατηγορία Γέμισμα, στο πλαίσιο διαλόγου Μορφοποίηση εικόνας, του Word 2007 και στο πλαίσιο διαλόγου Μορφοποίηση αντικειμένου του Word 2010.

Πώς λειτουργεί η διαβάθμιση χρωμάτων

Η διαβάθμιση σας επιτρέπει να γεμίσετε ένα αντικείμενο με προοδευτικές αλλαγές χρωματικών αποχρώσεων. Δείτε από ποιες ιδιότητες εξαρτάται η διαβάθμιση και ποιες παραμέτρους μπορείτε να ρυθμίσετε για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό εφέ.

Γέμισμα αντικειμένου με εικόνα ή υφή

Δείτε πώς θα χρησιμοποιήσετε εικόνες και εικόνες υφής ως γέμισμα σχημάτων, γραφημάτων και άλλων αντικειμένων σχεδίασης, και τι ρυθμίσεις μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε το αποτέλεσμα.

Γέμισμα αντικειμένου με μοτίβο

Χρησιμοποιήστε τις προκαθορισμένες μορφές μοτίβου που διαθέτει το Word, για να καλύψετε (γεμίσετε) με ομοιόμορφο τρόπο την επιφάνεια σχημάτων, εικόνων και άλλων αντικειμένων σχεδίασης.

Word 2007: Πλαίσιο διαλόγου Μορφοποίηση εικόνας

Περιγραφή του τρόπου λειτουργίας του πλαισίου διαλόγου και των δυνατοτήτων που προσφέρει για την μορφοποίηση εικόνων, σχεδιαγραμμάτων SmartArt και γραφημάτων.

Word 2010: Πλαίσιο διαλόγου Μορφοποίηση αντικειμένου

Περιγραφή του τρόπου λειτουργίας του πλαισίου διαλόγου και των δυνατοτήτων που προσφέρει για την μορφοποίηση των αντικειμένων που εισάγετε σε έγγραφα, όπως τα σχήματα, οι εικόνες, τα γραφήματα, τα κείμενα WordArt κ.λπ.

Οργάνωση clip της Microsoft

Αυτόματα σχήματα

Σχήματα SmartArt

Συνέχεια...

Design, management by geotso