Το Word από το Α ως το Ω

Όροι χρήσης

Τα περιεχόμενα του ιστότοπου προέρχονται είτε από δικές μου εμπειρίες, είτε από άλλους ιστότοπους που ασχολούνται με το ίδιο αντικείμενο. Πριν τα δημοσιεύσω εδώ, τα έχω ήδη δοκιμάσει όλα, με καλά αποτελέσματα, σε διαφορετικές εκδόσεις του Office 2007+, και κάτω από διαφορετικές εκδόσεις των Windows (XP, Vista, 7, 10).

Παρ' όλ' αυτά, δεν μπορώ να εγγυηθώ για την καλή λειτουργία τους στο δικό σας περιβάλλον εργασίας, ακόμα κι αν ταιριάζει με αυτά που προανέφερα. Επομένως τα παραχωρώ "όπως είναι", χωρίς καμία ευθύνη από μέρος μου αν κάτι δεν πάει καλά.

Εκτός από το δικαίωμα που σας παραχωρώ να αξιοποιήσετε τα άρθρα μου για δική σας χρήση μπορείτε επίσης να τα δημοσιεύσετε, να τα κοινοποιήσετε ή με οποιοδήποτε τρόπο να τα κάνετε γνωστά σε τρίτους, αρκεί να τηρήσετε τους επόμενους όρους:

1.
Τα κείμενα (συμπεριλαμβανομένων των οπτικών και των ηχητικών υλικών που τυχόν συνυπάρχουν με αυτά) δεν θα αλλοιωθούν ή περικοπούν με οποιονδήποτε τρόπο, ώστε να λειτουργήσουν παραπλανητικά ή κακόβουλα, εις βάρος κάποιων που θα τα διαβάσουν.

2.
Η χρήση τους δεν θα προορίζεται για εμπορικούς ή άλλους λόγους που έχουν σκοπό το χρηματικό, ή άλλου είδους κέρδος.

3.
Η αναδημοσίευση των άρθρων μου, με οποιοδήποτε τρόπο, έντυπο ή ηλεκτρονικό, θα αναφέρει τη διεύθυνση της προέλευσής τους www.adaeion.gr, ή/και θα παραπέμπει με δεσμό στον ιστότοπο.

4.
Για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, που δεν αναφέρονται εδώ, ισχύουν οι διατάξεις του νόμου 2121/1993 "Περί πνευματικής ιδιοκτησίας", των αναθεωρήσεών του, των τροποποιήσεών του καθώς και των Οδηγιών εναρμόνισής του με την ΕΕ.

Επίσης έχετε υπ' όψη σας ότι, οι σελίδες με τα άρθρα μου πιθανόν να διαθέτουν δεσμούς που παραπέμπουν σε άλλους δικτυακούς τόπους. Αυτοί οι τόποι δεν ελέγχονται από μένα και επομένως δεν είμαι υπεύθυνος ούτε για το περιεχόμενό τους, ούτε για τα δικαιώματα - υποχρεώσεις που απορρέουν από τη χρήση τους.

v3.4

Λεξικό ορολογίας

Όροι χρήσης | πολιτική cookies

© 2010 - 2021, Γιώργος ο Αδαής