Η λειτουργία του δικτυακού τόπου πρόκειται να διακοπεί.

Τα άρθρα έχουν αρχίσει ήδη να μεταφέρονται σε άλλο χώρο,
όπου η αρθρογραφία εμπλουτίζεται και με νέες δημοσιεύσεις.

Παρακαλώ, δείτε εδώ ➦

κλείσιμο

Το Word από το Α ως το Ω

Εύρεση και αντικατάσταση

Πώς λειτουργεί η Εύρεση

Περιγραφή των εργαλείων που διαθέτει το Word για να εντοπίσετε ένα απόσπασμα κειμένου, ή κάποιο άλλο αντικείμενο στο έγγραφο, όπως οι πίνακες, τα γραφικά, οι ειδικοί χαρακτήρες κ.ά.

Εύρεση κειμένου με μορφοποίηση

Αναζητήστε κείμενο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως το μέγεθος και το χρώμα της γραμματοσειράς, τη στοίχιση και τους στηλοθέτες που έχει μια παράγραφος, το στύλ που έχει ένα απόσπασμα κειμένου κ.λπ.

Εύρεση ειδικών χαρακτήρων

Βρείτε τους ειδικούς χαρακτήρες που χρησιμοποιεί το Word στη δομή του εγγράφου, όπως είναι τα σημάδια παραγράφου, οι στηλοθέτες, οι αλλαγές σελίδας και ενότητας κ.ά.

Εύρεση χαρακτήρα από τον κωδικό του

Πώς θα εντοπίσετε σε ένα έγγραφο τον χαρακτήρα που θέλετε χρησιμοποιώντας τον κωδικό του από τους πίνακες χαρακτήρων ASCII, ANSI και Unicode.

Αντικατάσταση κειμένου, μορφοποίησης και άλλων στοιχείων

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο Αντικατάσταση για να αντικαταστήσετε ένα απόσπασμα κειμένου και άλλα στοιχεία ενός εγγράφου όπως είναι η μορφοποίηση και οι ειδικοί χαρακτήρες (σημάδια παραγράφου, στηλοθέτες, αλλαγές σελίδας κ.λπ.).

Εύρεση και κατάργηση του στηλοθέτη γραμμή

Ο στηλοθέτης γραμμή είναι μια ειδική περίπτωση στηλοθέτη, που... δεν είναι στηλοθέτης. Γι' αυτό και ίσως έχετε προβλήματα όταν θέλετε να τον εντοπίσετε στο έγγραφο. Δείτε τι εναλλακτικές λύσεις έχετε.

v3.4

Λεξικό ορολογίας

Όροι χρήσης | πολιτική cookies

© 2010 - 2021, Γιώργος ο Αδαής